MGM Cotai ukuran kamar standar bisa nyeret ramp: Macquarie
toto

MGM Cotai ukuran kamar standar bisa nyeret ramp: Macquarie

Ukuran andhap asor saka kamar hotel standar ing MGM Cotai relatif kanggo Togel HK saingan pasar bisa tetep seret ing efforts Manajemen kanggo ramp bisnis casino antarane pelanggan premium ing resort Macau paling anyar MGM China Holdings Ltd, miturut bank investasi Australia Macquarie Capital Ltd.

Institusi ngandika ing laporan rinci ing pasar Macau ditanggepi ana, miwiti jangkoan ing saham saka enem Macau lisensi game.

MGM Cotai, sing dibukak ing Februari taun kepungkur lan biaya US $ 3,5 milyar, miturut promotor, “bisa uga basis massa-sentris banget, lan diwenehi cross-play / lalu lintas winates ing Cotai versus semenanjung, ukuran kamar inti properti bisa uga ora. narik kawigaten tamu sewengi kualitas sing dibutuhake kanggo cepet EBITDA. Mangkono ujare tim riset Macquarie sing dipimpin dening analis berbasis Hong Kong Edward Engel. Iki pungkasane nuduhake penghasilan sadurunge bunga, pajak, panyusutan lan amortisasi.

Bank kasebut ngutip data sing diwenehake dening enem operator casino lan riset kepemilikan Macau, nuduhake yen ing antarane hotel mewah Macau ing resort casino, ukuran kamar “standar” ing MGM Cotai 43 meter persegi (463 sq.).

Macquarie bilih ing 18-cohort kuwat hotel ing resorts casino Cotai, mung limang wong kamar standar cilik saka MGM Cotai. Padha: Sheraton Grand Macao Hotel lan Holiday Inn Macao – loro ing Sands Cotai Central; The Parisian Macao, property uga kontrol dening Sands China Ltd; Galaxy Hotel ing resort Galaxy Macau dikelola dening Galaxy Entertainment Group Ltd; lan Studio City, mayoritas property Cotai fokus pasar massa diduweni dening Melco Resorts lan Hiburan Ltd.

Mr Engel saka Macquarie lan kanca-kancane nambahake, babagan daya tarik pasar MGM Cotai: “Iki bisa dadi angel saingan kanggo pelanggan massal premium ing pasar Cotai sing kompetitif banget. Nanging, kita ora bakal kaget yen MGM [China] ngumumake program investasi sing nambah jumlah suite ing properti kasebut.

Grant Bowie, pangareping eksekutif MGM China, diwenehi – ing komentar kanggo GGRAsia sawise extension nganti 2022 saka MGM China kang Macau game sub-konsesi – ing investasi luwih ing Macau .

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd wis ngandika ing Januari 2018 memo sing Parisian Macao iki “ngurangi persediaan kamar dening nggawe produk Suite liyane,”Dipuntedahaken apa institusi wis diterangake minangka “kuciwo” bisnis ramp munggah ing resort sing, kang dibukak ing. September 2016.

Sanford Bernstein nambahake yen “pengurangan kamar Paris lan ekspansi suite kudu rampung ing pungkasan taun 2019”.

Macquarie nyatakake ing laporan Macau sing ditanggepi ana, babagan MGM Cotai: “Kita ngarepake ramp sing alon luwih mirip karo Melco’s Studio City ing 2016, sing ndadekake pangarepan 2019 kanthi resiko lan nyebabake prospek bearish kita.”

Macquarie ramalan kira-kira US $ 240 mayuta-yuta ing MGM Cotai property EBITDA kanggo 2019, “ing ngisor” sawetara prakiraan broker adhedhasar Amerika Serikat saka circa US $ 270 yuta.

Jefferies uga miwiti jangkoan

bank investasi US basis Jefferies LLC, kang uga miwiti jangkoan jeneng Macau Togel HK ing laporan ana, relatif optimisme ing prospek ramp-up kanggo MGM Cotai, nanging isih ana sawetara cathetan saka ati-ati.

“MGM Cotai wiwitane kuciwa sawise dibukak ing awal Februari 2018, nanging kita yakin perusahaan kasebut wis ngowahi kanthi terus-terusan lan ngapiki model bisnis,” ujare analis ing Hong Kong Andrew Lee lan Lois Zhou ing laporan kasebut.

Dheweke nambahake: “Kita ngarepake segmen VIP MGM Cotai entuk pangsa pasar, sanajan saka basis sing sithik, lan penghasilan uga entuk manfaat saka tabel game tambahan ing taun iki.”

Jefferies nambahake: “Sanajan owah-owahan penghasilan MGM Cotai, penghasilan kita ora ana konsensus. Kita wis prakiraan MGM Cotai EBITDA mundhak 189 persen dadi HKD2.4 milyar [US$306 yuta]…” Komentar kasebut, nuduhake 2019, ora njlentrehake manawa angka kasebut kanggo EBITDA sing Pengeluaran SDY wis disetel utawa ora diatur.

Macquarie ngakoni karya sing wis ditindakake dening manajemen MGM China kanggo nganyarke penawaran produk MGM Cotai kanggo pelanggan premium.

“Tambahan MGM Cotai anyar saka The Mansion suites kudu nambah kinerja massa VIP lan premium,” ujare bank Australia.

Nanging uga dicathet: “Kamar inti properti rada cilik tinimbang properti target massa premium liyane.”

Sawetara Villa Mansion dibukak ing MGM Cotai ing pungkasan Maret, James Murren, ketua MGM Resorts International ing Amerika Serikat, tiyang sepah MGM China.

Sadurunge woro-woro Pak Murren, Pak Bowie saka MGM China wis ngandhani GGRAsia yen ora kabeh vila Mansion ing MGM Cotai bakal mbukak sekaligus; nanging bukaan kuwi bakal rampung “progressively” ing “sabanjure sawetara sasi”.

Klompok investasi Macau junket wis marang GGRAsia – sadurunge woro-woro villa Mansion mbukak ing MGM Cotai – sing account VIP wis saran saka klien ngandika padha seneng kamar luwih gedhe saka wis ing nawarake ing MGM Cotai.

Miturut informasi sing dirilis dening MGM China taun kepungkur, bakal ana 27 Villa Mansion ing MGM Cotai. Ing adhine property MGM Macau ing semenanjung kutha, villa akomodasi kisaran ukuran saka 220 kothak meter (2.368 sq.) kanggo 380 sq.

Jefferies uga nyebutake upaya kanggo nambah tawaran produk MGM Cotai kanggo pelanggan kelas atas.

“Kita yakin MGM Cotai mbukak fasilitas anyar (kayata mbukak kamar VIP lan kamar hotel Mansion kanggo massa premium) lan tawaran layanan sing rada beda bisa nyebabake owah-owahan,” ujare analis Pak Lee lan Ms Zhou.