MoU karo casino op kanggo game ing 13 Hotel isih bener: tenan
toto

MoU karo casino op kanggo game ing 13 Hotel isih bener: tenan

South Shore Holdings Ltd ngandika Memorandum of understanding karo “afiliasi” saka operator casino Macau dilisensi ing hubungan kanggo Manajemen lan https://michellemaries.com/ operasi casino ing The 13 Hotel “tetep ing Panggonan”.

“Ora ana persetujuan resmi sing ditindakake karo pemilik konsesi utawa sub-konsesi [Macau casino] minangka operator, babagan operasi game ing The 13 Hotel sanajan memorandum pangerten ditindakake antarane anak perusahaan Togel SDY lan afiliasi siji. operator kuwi… tetep ing panggonan,” South Shore marang Bursa Saham Hong Kong ana.

Dheweke nambahake: “Nglebokake persetujuan resmi terus tundhuk, ing antarane, operator nggawe aplikasi lan entuk persetujuan saka pamrentah Macau kanggo nindakake operasi game ing The 13 Hotel.”

Ora ana enem operator casino Macau nganti saiki wis dikonfirmasi kanthi umum babagan pengaturan kasebut.

South Shore sing kadhaptar ing Hong Kong duwe lan ngoperasikake The 13 Hotel (digambarke), properti ing tapel wates antarane distrik Cotai lan Coloane ing Macau.

Hotel 13 dibukak ing wulan Agustus kepungkur . A juru wicoro kanggo South Shore marang GGRAsia ing Maret sing ora casino mbukak ing hotel ing pungkasan sasi, minangka wis tau envisaged .

Rencana iki mbukak casino ngemot 66 Tabel game, saklawasé seprapat saka Togel SGP wong-wong mau kanggo pemain VIP lan liyane kanggo gamblers ing babagan pasar massa premium.

South Shore ngandika ing Januari sing wis mlebu US $ 191 yuta “non-naleni memorandum pangerten” ngarahke kanggo ngurangi utang. Ing pengajuan Kamis, perusahaan kasebut ujar manawa para pihak wis sarujuk kanggo nundha tanggal kadaluwarsa perjanjian kasebut kanthi 30 dina nganti 4 Mei – lan mbalekake tanggal kasebut luwih dhisik, yen perlu – supaya rembugan ing antarane bisa terus.