Veteran Casino Murray, gaweyan konsultasi dasi McCamley
toto

Veteran Casino Murray, gaweyan konsultasi dasi McCamley

Two consultancies industri casino mungguh mimpin dening wong sing wis Pengeluaran SDY pengalaman Manajemen casino ing tingkat senior ing Asia, punika blumbang sumber kanggo kurban “Resort planning terpadu lan layanan pembangunan”.

Iku miturut woro-woro sing dikirim ing dina Senin miturut alat tulis salah sijine: Euro Pacific Asia Consulting Ltd.

Perusahaan kasebut dipimpin dening Shaun McCamley, mantan presiden ing resort casino Grand Ho Tram ing cedhak Ho Chi Minh City ing Vietnam.

Mitra liyane ing kolaborasi sing mentas diumumake yaiku Murray International Group, dipimpin dening Niall Murray. Dheweke wis kerja ing peran senior kalebu ing Macau ing SJM Holdings Ltd.

Loro perusahaan konsultasi padha “gabungan pasukan kanggo nyedhiyani Data SDY expertise unrivaled kanggo klien looking for saran lan bantuan karo planning, pembangunan lan operasi saka proyèk resort terpadu standar internasional,” ngandika ana woro-woro. Iku nambahake yen loro-lorone nyedhiyakake agregat saka “luwih saka 70 taun pengalaman lan keterlibatan ing game lan industri resort terpadu”.

Murray International dikandhakake duwe “sejarah sing kuat kanggo nggarap pamrentah, pemilik lan operator kanggo ngembangake, mbukak, ngoperasikake lan ngoptimalake pariwisata sing unggul, kompleks campuran, resort terpadu, kasino, hotel, operasi panganan lan minuman ing saindenging jagad …”

Nalika milih nggarap Perth, Australia-based Euro Pacific Asia Consulting, Murray International dipasangake karo “perusahaan konsultasi sing diakoni sacara Result SDY internasional” sing nyedhiyakake “layanan ahli” kanggo “operator game resort sing mapan ing Australia, Inggris, Bahama. , Afrika Kidul, Eropah Wétan lan ing saindhenging Asia Kidul-Wétan, “ujare rilis Senin.

“Murray International wis ngupaya nggedhekake portofolio layanan resort terpadu kanthi kemitraan karo perusahaan sing dihormati lan duwe kawruh sing bisa nyedhiyakake lapisan ekstra keahlian lan pengalaman ing dimensi operasional sing penting kanggo sukses tujuan resort terintegrasi kelas donya,” ujare Mr. Murray, ketua Murray International, kaya sing dikutip ing woro-woro Senin.